Bibliotheek

Via Sophia wil via haar website een werkinstrument creëren waar mensen die even de weg zijn kwijt geraakt of die op zoek zijn naar een bewustere manier van leven inspirerende en vooral ook juiste informatie kunnen terug vinden.

Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld. Mocht je zelf nog in het bezit zijn van waardevolle info of merk je problemen bij het doorklikken, dan kan je dit melden door een mailtje te sturen naar info@www.viasophia.be.

Meerdere boeken en films hebben bovendien een rechtstreekse link naar bol.com waar je meteen over kan gaan tot bestelling.

Kies een categorie

Boeken

We hebben voor jou literatuur geselecteerd die je zeker zal kunnen inspireren. Voor de meeste recente boeken is er een link voorzien naar bol.com zodat je meteen tot een bestelling kan overgaan.

Bekijk boeken

Films

We hebben voor jou een aantal films geselecteerd die je misschien kunnen inspireren. Voor de meeste recente films is er een link voorzien naar bol.com zodat je meteen tot een bestelling kan overgaan.

Bekijk films

Online media en studiemateriaal

Een aantal interessante items zoals online media, gratis pdf downloads, brochures of praktische gebruiksvoorwerpen als aanvulling bij je opleiding of een persoonlijk consult.

Bekijk online media en studiemateriaal

Interessante links en partners

We verwijzen je graag door naar partners waar we mee samenwerken of naar andere interessante links.

Bekijk partners en andere interessante links

Via Sophia staat voor...

  • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
  • Pijnlijke processen helen en transformeren
  • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
  • Je ware levensbestemming vinden
  • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
  • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
  • Leven vanuit verbondenheid
  • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf
"Voor mij was de zuiverings- en gezondheidsweek heel speciaal. Ik zou het iedereen aanraden. Jullie integere, bekwame aanpak, de veelheid aan informatie op allerlei vlakken, jullie warme hart, de goede begeleiding en het lekkere gezonde eten waren voor mij een echte openbaring. Ik zal in de toekomst zeker nog deelnemen. Ik heb veel bijgeleerd. Ook het groepsgebeuren was heel speciaal. Het was fijn om met gelijkgestemden zovele mooie ervaringen te delen. Bedankt!"   Sarah Roosemont

"Steeds weer verwonderd hoe anderen verschillende aspecten van jezelf naar voren brengen. In combinatie met de zachte, mooie begeleiding van Egidius en Els, het lekkere maar sobere eten en de intense sfeer, zorgt de opbouw van begin tot einde voor een fysieke en mentale zuivering tijdens deze zuiveringsweek. Ik voel me weer opgeladen en gemotiveerd om die nieuwe laag in mezelf te ontdekken..."   Kenny Hermans

"De gezondheidsweek heeft me dichter bij mezelf gebracht, mijn hart terug open gezet om dat wat het universum van me verwacht nog bewuster te kunnen opnemen. Hartelijk dank voor de liefdevolle begeleiding."    Nele Beenaerts

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie