De alchemie van de hartsverbinding

– het pad van liefde en eigenliefde –

We merken elke dag dat mensen het liefdevolle contact verliezen met zichzelf, de partner, de maatschappij en de wereld. Weer anderen zijn op zoek naar het vinden of herstellen van deze levensbelangrijke energie die ons  verbindt met onze oorsprong. In dit basis weekend  wordt  eerst de verbinding met het oneindige universum opgeladen. Daarna maken we contact met de 2 polariteiten: yin en yang – De aarde en de hemel – het vrouwelijke en het mannelijke. Deze twee energieën maken in hun samenspel alle andere verschijnselen maar ook alle kwaliteiten van de mens. In niveau 1 staat de verbinding met jezelf centraal door het ervaren van een krachtige stroom van diep contact met  je originele levensstroom. Hierdoor worden de twee basisenergieën van hartsverbinding, liefde en eigenliefde krachtig opgeladen en vormen de kern van een bewust leven met aandacht en passie.

Als basis voor dit weekend worden prachtige verhalen gebruikt die zijn gemaakt door studenten van de opleiding Integrale Evolutiepsychologie.

De rode draad van deze verhalen is het proces van zowel mannen als vrouwen die veroordeeld zijn tot een lang verblijf in “het land van de verbannen vrouwen en mannen” en pas kunnen terugkeren wanneer zij langzaam inzichten verwerven in alle mechanismen van het ware leven. Daarnaast leren zij “de aanklacht” beter kennen en een individueel groeiproces doorlopen om hun ware zelfs te herwaarderen op het Pad van Liefde en Eigenliefde.

 

De alchemie van de hartsverbinding

Wat: De alchemie van  de hartsverbinding, 2019-2020

Wanneer:  1 weekend van zaterdag 25/7  tot zondag 26/7  (van 9.30u tot 18u)

Begeleiding: Egidius Musiek en Els Graindor

Waar: Ignoramus academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt

Deelnameprijs: 399 euro (KMO portefeuille kan aangevraagd worden.)

Via Sophia staat voor…

  • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
  • Pijnlijke processen helen en transformeren
  • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
  • Je ware levensbestemming vinden
  • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
  • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
  • Leven vanuit verbondenheid
  • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf
Ik heb intens genoten van deze korte reeks. Het heeft me dieper in contact gebracht met mezelf en me leren luisteren naar mijn lichaam. Kortom een echte aanrader! E.W.

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie