De innerlijke criticus in beeld

Iedereen kent hem wel, die innerlijke stem die ons voortdurend bekritiseert. Dat stemmetje met zijn niet aflatende oordeel dat al je tekortkomingen ziet en opblaast. Hoe meer je probeert je best te doen en hem tevreden te stellen, hoe meer hij je achtervolgt en hoe sterker hij wordt.

De innerlijke criticus is eigenlijk een uit de hand gelopen onderdeel van onze persoonlijkheid. Hij kan soms zo aanwezig zijn dat hij op de troon zit en ons leven voortdurend overheerst en bepaalt. Maar waar komt dit stemmetje nu eigenlijk vandaan en wat wil het je nu echt vertellen. Want wat als er nu net een hele belangrijke boodschap achter verborgen zit die we gewoon niet kunnen horen door de emotionele ruis die hij veroorzaakt.

Kortom hoe kan je dit stemmetje zijn rechtmatige plaats geven en het leren inzetten als een nuttig instrument voor je evolutie in plaats van al je energie te verspillen aan het strijden tegen? Een strijd die je hoe dan ook toch altijd verliest … .

De innerlijke criticus in beeld

Wat: De innerlijke criticus in beeld

Wanneer: 2 dinsdagavonden van 19u00 tot 22u00. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe data? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Begeleiding: Els Graindor

Waar: Ignoramus academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt

Deelnameprijs: 100 euro

Via Sophia staat voor…

  • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
  • Pijnlijke processen helen en transformeren
  • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
  • Je ware levensbestemming vinden
  • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
  • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
  • Leven vanuit verbondenheid
  • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf

“Bijzonder om te ervaren hoe mijn innerlijke criticus wel degelijk een plek heeft in mijn evolutieproces. Hierdoor heb ik opnieuw leren luisteren naar de boodschap die hij eigenlijk brengt zodat ik hem zijn rechtmatige plaats heb kunnen geven in mijn leven. Dankjewel daarvoor!” S.M.

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie