Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy

Spagyriek is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, aromatherapie, bloesemremedies en mineralentherapie in zich verenigen.

Spagyriek is een echte Alchemistische methode die inspeelt op de spirituele ontwikkeling van de mens die zijn ego overstijgt en zich zijn ware, essentiële aard herinnert. Alchemie brengt een proces van persoonlijke ontwikkeling op gang waarin de mens leert de kwaliteiten van zijn ziel volledig tot expressie te brengen.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH in Zwitserland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. Hij is auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties.

Na een basisopleiding in de spagyriek het afgelopen jaar binnen de Ignoramus Academie en een eerste succesvol seminar met dr. Gopalsamy willen we jullie graag verder onderdompelen in de inspirerende rijkdom aan kennis en wijsheid van deze bijzondere man.

Behandeld worden de fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwste essences Imperatoria ostruthium en Kalmia latifolia. Voorstelling van het nieuwe complexboek 2018-2019. 

Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy

Wat: Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy, 2018

Wanneer: Vrijdag 30/11 van 9u30 tot 16u30

Begeleiding: Dr. Naidu Gopalsamy

Waar: Ignoramus academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt

Deelnameprijs: 120 euro (KMO portefeuille kan aangevraagd worden.)

Via Sophia staat voor...

  • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
  • Pijnlijke processen helen en transformeren
  • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
  • Je ware levensbestemming vinden
  • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
  • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
  • Leven vanuit verbondenheid
  • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf

Ik heb intens genoten van deze korte reeks. Het heeft me dieper in contact gebracht met mezelf en me leren luisteren naar mijn lichaam. Kortom een echte aanrader! E.W.

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie