Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy

– Dit seminar kan ook thuis digitaal live online gevolgd worden! –

SPAGYRIEK – GENEESWIJZE VAN DE TOEKOMST

Spagyriek is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, aromatherapie, bloesemremedies en mineralentherapie in zich verenigen.

Spagyriek is een echte Alchemistische methode die inspeelt op de spirituele ontwikkeling van de mens die zijn ego overstijgt en zich zijn ware, essentiële aard herinnert. Alchemie brengt een proces van persoonlijke ontwikkeling op gang waarin de mens leert de kwaliteiten van zijn ziel volledig tot expressie te brengen.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH in Zwitserland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. Hij is auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties.

Na een basisopleiding in de spagyriek het afgelopen jaar binnen de Ignoramus Academie en een aantal  succesvolle seminars met Dr. Gopalsamy willen we jullie graag verder onderdompelen in de inspirerende rijkdom aan kennis en wijsheid van deze bijzondere man.

De seminars van Dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen, apothekers en therapeuten die (willen) werken met spagyrische middelen maar ook beginners en andere geïnteresseerden zijn zeker welkom.

De bevlogen Dr. Naidu spreekt een uiterst makkelijk te volgen Engels. Zijn ongelooflijke kennis en inzicht in de mens en zijn functioneren op alle vlakken alsook zijn fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle bron van inspiratie.

Enkele thema’s die aan bod zullen komen tijdens het webinar:

Tijdens dit webinar bestuderen we de fysische en energetische eigenschappen van de nieuwe essenties Brassica nigra (zwarte mosterd) en Sinapis alba (witte mosterd).

Centrale thema’s zijn de spirituele aspecten van COVID19: waarom deze pandemie, de betekenis ervan, hoe de wereld zal veranderen in 2020-2021, hoe het menselijk bewustzijn en de gewoonten zullen veranderen, hoe om te gaan met het post-Covid-tijdperk, (verplichte) vaccinatie, het gebruik van handgels en maskers, … ?

Enkele andere thema’s: spijsverterings-, ademhalings- en immuunziekten, beschavingsziekten vanuit epigenetisch perspectief.

Specifieke energetische thema’s: nieuwe relatie tussen lichaam, ziel en geest, geïllustreerd door het verhaal van Repelsteeltje. Yin en Yang op het pad van Tao.

(Taal: Engels)

 

Om dit seminar voor onze spreker zo goed mogelijk te kunnen organiseren vragen we jullie echter om, indien je geïnteresseerd bent, NU al in te schrijven en zeker niet te wachten tot de laatste week van het seminar.

 

 

Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy

Wat: Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy, 2020

Wanneer: Vrijdag 30/10 van 9u30 tot 16u30

Begeleiding: Dr. Naidu Gopalsamy

Waar: Ignoramus academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt

Deelnameprijs: 120 euro incl. lunch (KMO portefeuille kan aangevraagd worden)

Via Sophia staat voor…

  • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
  • Pijnlijke processen helen en transformeren
  • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
  • Je ware levensbestemming vinden
  • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
  • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
  • Leven vanuit verbondenheid
  • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf

Bijzonder boeiende spreker met een groot inzicht in de gezondheidsproblematiek. Bovendien krijg je de kans om tijdens de pauze even bij hem langs te gaan voor een persoonlijk advies.   E.G.

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie