Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy

– Dit seminar kan ook thuis digitaal live online gevolgd worden! –

 Spagyriek is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, aromatherapie, bloesemremedies en mineralentherapie in zich verenigen.

Spagyriek is een echte alchemistische methode die inspeelt op de spirituele ontwikkeling van de mens die zijn ego overstijgt en zich zijn ware, essentiële aard herinnert. Alchemie brengt een proces van persoonlijke ontwikkeling op gang waarin de mens leert de kwaliteiten van zijn ziel volledig tot expressie te brengen.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH in Zwitserland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. Hij is auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties.

De uiterst leerzame lezingen en fenomenale inzichten van Dr. Gopalsamy in de gezondheidsproblematiek vormen niet alleen een waardevolle inspiratiebron voor therapeuten maar kunnen ook telkens weer iedere geïnteresseerde boeien die voor het eerst in aanraking komt met spagyriek!

De bevlogen dr. Naidu spreekt een makkelijk te volgen Engels.

Enkele thema’s die aan bod zullen komen tijdens dit seminar:

 • Behandeld worden de fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences Hyoscyamus niger (105) en Nigella sativa (106)
 • Moderne ziektes, nieuwe benaderingen ter ondersteuning van het immuunsysteem, immunomodulatie en immunoregulatie. Begeleiding van ernstige ziekten, auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten en ziekten van het zenuwstelsel, kanker.
 • Enkele specifieke energetische thema’s: loskomen uit onwetendheid en angsten waarin oude patronen ons vast hebben gehouden en obscurantisme (= doelbewust streven om andere mensen in onwetendheid te houden en zelfstandig denken te verhinderen). Het openen en verlichten van ons geweten, om ons functioneren beter te begrijpen. Op alle fronten actief zijn in onze eigen transformatie.

Om dit seminar voor onze spreker zo goed mogelijk te kunnen organiseren vragen we jullie echter om, indien je geïnteresseerd bent, NU al in te schrijven en zeker niet te wachten tot de laatste week van het seminar.

 

 

Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy

Wat: Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy, 2019

Wanneer: Vrijdag 25/10 van 9u30 tot 16u30

Begeleiding: Dr. Naidu Gopalsamy

Waar: Ignoramus academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt

Deelnameprijs: 120 euro incl. lunch (KMO portefeuille kan aangevraagd worden)

Via Sophia staat voor…

 • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
 • Pijnlijke processen helen en transformeren
 • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
 • Je ware levensbestemming vinden
 • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
 • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
 • Leven vanuit verbondenheid
 • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf

Bijzonder boeiende spreker met een groot inzicht in de gezondheidsproblematiek. Bovendien krijg je de kans om tijdens de pauze even bij hem langs te gaan voor een persoonlijk advies.   E.G.

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie