“Het antwoord op de moeilijkheden in je leven is niet een oplossing,
het is een levenspad dat leidt naar degene die je voorbestemd bent om te zijn.”

Individuele begeleiding

Als mens kan je vastlopen in verschillende thema’s van je leven. Samen met jou onderzoeken we hoe je weer opnieuw in contact kan komen met de grote bron van wijsheid diep in jezelf zodat een antwoord zich als vanzelf kan tonen vanuit een hernieuwde verbinding met het leven.

Hierdoor ga je niet enkel in staat zijn om meer harmonie te creëren in je dagelijkse realiteit maar open je ook de poort voor het mysterie van het leven om via de gebeurtenissen in je leven steeds grotere mogelijkheden in jezelf te ontdekken en te ontwikkelen.
 

Verschillende mogelijkheden van begeleiding

 • Je hebt nog geen of slechts een beperkt zicht op je probleem en kiest voor een uitgebreide begeleiding waarbij wij voor jou een programma op maat maken.
 • Je weet wat je nodig hebt en kiest voor een begeleiding rond een bepaald thema of voor een specifieke werkvorm.

Aanbod

Persoonlijk groeiproces

Weer aansluiting vinden bij je ware levenspotentieel en de betekenis van gebeurtenissen in je leven leren begrijpen als een weg daar naartoe.

Meer info

Craniosacraal & energetische heling

Via de kracht van de energetische aanraking en de stilte het levenspotentieel uitnodigen de volledige ruimte weer in te nemen.

Meer info

Groeien in je relatie

Je partner herkennen als de beste spiegel van je ware Zelf. Het relationele groeipotentieel ervaren en moeilijkheden zien als mogelijkheden tot groei.

Meer info 

Verlies- en rouwverwerking

Je weer leren verbinden met de diepe intensiteit van het leven vanuit rouw en verlies. Zingeving vinden in leven en sterven.

Meer info

De vrouwelijke weg

Het herontdekken van een bron van een oeroud innerlijk weten en leren leven vanuit deze verbinding met je vrouwelijke natuur.

Meer info

Voedingsadvies

Ontdekken en ervaren wat een gezond en evenwichtig voedingspatroon kan betekenen voor je gezondheid én voor je evolutieproces.

Meer info

Kinderen, jongeren en opvoeding

Kinderen van deze tijd een hand reiken door hen weer te verbinden met hun unieke ware natuur.

Meer info

Heling en groei door planten

De heilzame krachten van planten in de ondersteuning van fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen.

Meer info

De verschillende fasen van een begeleiding

Een begeleiding bestaat meestal uit verschillende fasen. Het stappenplan hieronder beschrijft hoe een begeleiding meestal verloopt. Er wordt uiteraard altijd gekeken naar welke opbouw het best bij jou past.

1. Intake

De intakefase start met een gesprek van anderhalf uur waar we samen een uitgebreide verkenning maken van jouw levenssituatie. In een eerste gesprek verzamelen we dus alle informatie en leggen we je vanuit een groot integraal beeld uit welk mechanisme er speelt in je leven. We gebruiken daarbij alle gegevens uit je eigen leven om dit te verduidelijken. We leggen je uit wat de betekenis is van de gebeurtenis(sen) en duiden het groeipotentieel aan. Van hieruit wordt dan in overleg een programma opgesteld en gekeken welke begeleidingstechnieken opportuun zijn voor het ondersteunen van het proces via coaching.

2. Begeleiding

Tijdens de begeleidingsfase werken we samen om tot een wenselijke uitkomst of een verbetering van het probleem te komen. Voor problemen binnen het gezin of in de relatie zal het afhankelijk van de situatie nodig zijn om samen of alleen te komen. De totale duur van het begeleidingstraject is afhankelijk van de hulpvraag. Een traject van minstens vier begeleidingen is aangeraden om een werkelijk diepgaande verandering op gang te brengen.

3. Support en evaluatie

Na enkele begeleidingen kan je zelf aan het werk maar heb je soms nog verdere ondersteuning of verduidelijking nodig afhankelijk van je situatie. Na een bepaalde periode wordt er gekeken naar de vooruitgang met eventueel een aanpassing, een bijsturing of een verfijning of kan de begeleiding worden afgesloten.

Elke behandeling duurt 60 minuten en kan eventueel aangevuld worden met oefeningen om de sessie te verdiepen.

Een cranio sacraal of energetische behandeling gebeurt op een massagetafel of op een Japanse futon. Tijdens deze behandeling heb je gewoon je kleding aan. Draag daarom iets waarin je makkelijk kan bewegen en waarin je je comfortabel voelt.

Locatie

 • Groepspraktijk Vitadrome, Hazelarenlaan 36, 3500 Hasselt
 • Consult via Skype

Tarieven

Een consult kost €60/uur.

Een consult afspreken is een verbintenis aangaan. Niet of laattijdig annuleren belet dat andere mensen die dringend een plekje nodig hebben niet meer bij ons terecht kunnen. Afspraken die niet 48 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd worden kunnen daarom in rekening gebracht worden.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om me te contacteren via het contactformulier of om even te bellen op het nummer: 0032 (0)483 07 06 09. Hou er rekening mee dat ik de telefoon niet kan opnemen tijdens een begeleiding. Laat dan een berichtje achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Via Sophia staat voor…

 • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
 • Pijnlijke processen helen en transformeren
 • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
 • Je ware levensbestemming vinden
 • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
 • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
 • Leven vanuit verbondenheid
 • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf

Ik heb intens genoten van deze korte reeks. Het heeft me dieper in contact gebracht met mezelf en me leren luisteren naar mijn lichaam. Kortom een echte aanrader! E.W.

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie