Informatie over het Corona virus

-Een initiatief van Ignoramus Academie en partners-

1.Preventie en bescherming 

Om de pandemie onder controle te houden is het in de eerste plaats belangrijk dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt om het virus beheersbaar te houden en zichzelf en zijn medemens te beschermen.

Als je (nog) niet besmet bent is je eerste doelstelling uiteraard om het niet te krijgen. Om je hierin te ondersteunen kan je ervoor kiezen om de mogelijkheden van complementaire geneeswijzen te gebruiken.

Vanuit de HOMEOPATHIE heeft Dr. Aron, de voorzitter van de Hong Kong Association of Homeopathy en de Macau Association of Homeopathy , samen met het Chinese team, een samenstelling gemaakt van homeopathische middelen die het best passen bij de symptomen van de met het Coronavirus besmette patiënten. Bij een epidemie wordt in het geval van het preventief innemen van dit homeopathische middel de kans op besmetting verkleind en in het geval van besmetting is het ziekteverloop veel minder heftig. 

Ook dr. Naidu Gopalsamy (Phylak Sachsen GmbH in Zwitserland) heeft ons gemeld dat er nu een SPAGYRIEK middel beschikbaar is dat in de eerste plaats als preventie kan gebruikt worden maar ook een ondersteuning biedt wanneer de ziektesymptomen aanwezig zijn. 

Daarnaast raden we het gebruik aan van een samengestelde GEMMOTINCTUUR. De werkzame delen van de tinctuur verhinderen het binnendringen van het virus in de cel waardoor het virus zich niet kan vermenigvuldigen. Het virus verspreidt zich niet meer zo makkelijk door het lichaam en de ziekteprocessen verlopen aanzienlijk milder. Daarnaast kan het immuunsysteem antistoffen tegen het virus opbouwen en zorgen voor een levenslange bescherming tegen verdere besmetting.

Van hieruit kunnen we jullie SAMENGESTELDE PAKKETTEN aanbieden. Voor meer gedetailleerde informatie en om een bestelling te plaatsen open het bestelformulier.  Je gedetailleerde bestelling of het ingevulde bestelformulier zo snel mogelijk terug sturen naar info@ignoramus.org en we gaan voor je aan de slag! Hoe je de middelen moet gebruiken vind je hieronder in een uitgebreide bijsluiter en instructievideo.

Bijsluiter voor gebruik

Instructievideo voor gebruik

Voor diegene die al gedurende de eerste 28 dagen een pakket gebruikten en die graag nog een tijdje verder preventief willen werken, is een vervolgbestelling mogelijk. Om een nieuwe bestelling te plaatsen open het bestelformulier vervolgbestelling.

Reinigende handgel

Disclaimer

 2.Betekenis en duiding van de Corona pandemie

Wat er in de wereld gebeurt is afhankelijk van wie we zijn, hoe we denken en voelen en hoe we handelen.

Onze staat van bewustzijn is primair en bepaalt onze overtuigingen.
Als we blijven geloven wat we geloven, blijven we de wereld waarnemen zoals we die waarnemen.
Als we blijven kijken zoals we kijken, blijven we denken wat we denken.
Als we blijven denken wat we denken, blijven onze houding en waarden zoals die zijn.
Als onze houding en waarden blijven zoals die zijn, blijven onze keuzes en prioriteiten zoals die zijn.
Als onze keuzes en prioriteiten blijven zoals die zij, blijven we doen wat we doen.
Als we blijven doen wat we doen, blijven we afgescheiden en uit relatie.
Als we afgescheiden en uit relatie blijven,
zal ook de volgende generatie dat zijn en blijft ons overkomen wat ons overkomt!
Uit ‘samenlevingen in balans’ – Marja De Vries

Voor meer info herbekijk ons GRATIS WEBINAR van  donderdag 12 maart‘waarom komen de virussen en wat kunnen wij doen?’:

NIEUW LIVE WEBINAR! 

  • Zaterdag 21/3 van 19u00 tot 21u00

In dit webinar is de basisinformatie hetzelfde als in het vorige webinar over het Corona virus maar met uitgebreidere informatie over de betekenis  en de boodschap van deze Corona pandemie. Al de symptomen en gevolgen hebben in hun tegenpool een diepe functie en bedoeling voor de mensheid. 

Iedereen kan gratis live online meedoen met dit webinar via ZOOM

Vooraf wel even ZOOM installeren volgens deze 5 stappen:

1e stap: ZOOM downloaden via: https://zoom.us/support/download
2e stap: links onder (bij de pijl) ‘Zoominstaller’ aanklikken
3e stap: ‘Join meeting’ aanklikken
4e stap: ‘Meeting ID’: inlogcode invullen: 333 999 8765 en ‘Screen name’: uw (schuil)naam invullen en ‘join’ aanklikken.
5e stap: ‘Join with computer audio’ aanklikken en u zit in de meeting.

– Vond je dit een leuk artikel? Deel het! –