“We don’t see things as they are, we see them as we are.” 
Babylonian Talmud

Lezingen

Via Sophia wil mensen stimuleren om opnieuw een levensinhoud te ontwikkelen gesteund op een universele visie op het leven. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om te ontdekken dat het in je vermogen ligt als mens om je eigen leven te creëren en te ervaren dat een waarachtig en gelukkig leven niet alleen tot de praktische mogelijkheden behoort, maar dat dit eigenlijk de bestemming is van ieder mens.

“Educatie is essentieel om op nieuw uit te komen bij deze oorspronkelijke bron van waarheid!”

Regelmatig organiseert Via Sophia lezingen rond verschillende thema’s zodat je kan kennismaken met ons aanbod. Wil je diep en grondig doordringen in een bepaald levensthema dan zijn onze opleidingen in de vorm van een jaartrajecten misschien iets voor jou. Ben je op zoek naar een nieuwe kijk op een levensaspect of wil je hier graag mee kennismaken neem dan ook eens een kijkje bij cursussen en workshops.

Voor een nog grotere diversiteit aan opleidingen, cursussen, workshops en lezingen raadpleeg zeker ook eens de website van de Ignoramus Academie.

Overzicht van onze lezingen

De zoektocht naar mijn ware levensinhoud

Een lezing die je laat zien dat ieder van ons een blauwdruk in zich draagt die de afdruk is van je potentiële inhoud. En hoe je door het doorgronden van het mechanisme van het leven aansluiting kan vinden bij een natuurlijk proces dat zich elke dag via jou toont.

Meer info

De godin in jezelf

Na het exces van een yange cyclus is de tijd aangebroken voor de vrouwelijke energie om weer tot leven te komen. Hoe komt een vrouw weer in contact met haar vrouwelijke energie en hoe kan zij deze kracht laten openbloeien tot een aanwezige uitstraling die de wereld een nieuw aanschijn kan geven.

Meer info

Hoe hedendaagse (wereld)gebeurtenissen een afspiegeling zijn van de zoektocht naar de Godin

Lezing over hoe de verloren gewaande vrouwelijke energie een wezenlijke rol speelt in de toename van afgescheidenheid en polarisatie in de wereld.

Meer info

Locatie

Ignoramus Academie vzw, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt

Inschrijven en annulatie

Inschrijven kan via de doorklik naar de website van de Ignoramus Academie. Hierdoor ben je ook verbonden aan de annulatievoorwaarden die hier geldend zijn en die je op voorhand dient te raadplegen: http://www.ignoramus.org/annulatievoorwaarden.

Inschrijven voor een cursus, workshop of opleiding is altijd een degelijk overwogen beslissing. Niet alleen brengt het afzeggen van een inschrijving onnodige administratieve werkzaamheden met zich mee, maar ook de beslissing of een cursus/opleiding doorgaat hangt altijd af van het aantal inschrijvingen.

Om het geheel van de inschrijvingen in een positieve energie te laten verlopen is het daarom aan te bevelen om vooraf een degelijke reflectie te houden over je keuze, de financiële implicaties, de hoeveelheid opleidingen, de reacties van je omgeving (partner, gezin, familie, …), de beschikbare tijd, de mogelijke gevolgen, de invloed op je evolutie, reistijd … .

Indien een gesprek hierbij kan helpen dan kunnen kandidaat-studenten altijd een afspraak maken voor een persoonlijk studieadvies of een algemene evaluatie.

Via Sophia staat voor...

  • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
  • Pijnlijke processen helen en transformeren
  • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
  • Je ware levensbestemming vinden
  • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
  • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
  • Leven vanuit verbondenheid
  • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf

Ik heb intens genoten van deze korte reeks. Het heeft me dieper in contact gebracht met mezelf en me leren luisteren naar mijn lichaam. Kortom een echte aanrader! E.W.

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie