Najaarszuiveringsweek en gezondheidsweek

Intensieve 5-daagse “reinigingsweek”

     Reiniging van lichaam en geest – Ontslakken – Onthaasten

Ont-moeten – Ontstressen – Genieten

Groeps- en persoonlijk aangepast programma 

Deze zuiveringsweek is voor iedereen geschikt en legt de nadruk op lichamelijke ontslakking, drainage van toxines, schoonmaken van de filterorganen lever en nieren, psychologische zuivering, het loslaten van oude emoties en gedachtenconstucties, spirituele zelfreflexie, contact maken met je levensplan en de opdrachten  van je leven.

Sommige deelnemers kiezen ook enkel voor rust en ontspanning zonder activiteitenprogramma.

 

Intensieve 5-daagse “gezondheidsweek”

Vooraf uitgebreid intake gesprek – Opmaken van een totaalbeeld

individueel afgestemd programma

Groepsprogramma met veel individuele sessies op maat

Tijdens onze gezondheidsweek wordt er vooral individueel gewerkt met veel persoonlijke aandacht en een duidelijk opbouwend coaching-, behandeling- en therapieprogramma.

Tussendoor is er tijd voor korte groepsactiviteiten zoals: ochtendoefeningen in het park – yogasessies – creatieve workshops – opstellingen – kookworkshop – geleide visualisaties en avondmeditatie.

Alle deelnemers kunnen ook kiezen voor een ontspannende en zuiverende sauna, een verfrissende natuurwandeling of een inspirerend gesprek met een van onze begeleiders.

 

EEN INTEGRALE GEZONDHEIDSEVALUATIE

Enkele weken voor de gezondheidsweek krijgt elke deelnemers de mogelijkheid om via een persoonlijke en uitgebreide intake een totaalbeeld te ontvangen van zijn/haar algemene gezondheidstoestand.

Deze basisintake kan doorgaan in Hasselt of Leuven en maakt gebruik van een aantal testen, bevraging- en evaluatietechnieken zoals: Anamnese (levens- en ziektegeschiedenis) – Kirlianfotografie – polariteitstest – ‘Quality of life screening’ (uitgebreide vragenlijst over 12 levensgebieden) – eventueel bloedtesten indien nodig – Reading van het levensplan en de levensopdracht.

Op deze manier worden alle gegevens samengebracht die de basis vormen voor het opstellen van een persoonlijk cliëntendossier dat de eerste dag aan alle deelnemers wordt overhandigd.

Dit dossier wordt tijdens de gezondheidsweek voortdurend aangevuld met nieuwe vaststellingen, behandelingsverslagen en aanbevelingen voor de toekomst.

 

EEN INTEGRAAL GEZONDHEIDSPROGRAMMA

Aan de hand van de conclusies na de uitgebreide gezondheidsevaluatie wordt een volledig persoonlijk afgestemd gezondheidsprogramma opgesteld bestaande uit een reeks individuele sessies, behandelingen en aanbevelingen.

Dit programma wordt dan doelgericht afgewerkt tijdens de gezondheidsweek en alle noodzakelijke therapieën, behandelingen en sessies worden passend ingeroosterd op een persoonlijke weekindeling.

Dit vastgelegde programma kan dan vrij aangevuld worden met de groepsactiviteiten, wandelingen, sauna en misschien enkele extra ontspannende massages.

Op het einde van de gezondheidsweek krijgt elke deelnemer nog een laatste evaluatie en aanbevelingen om het programma eventueel daarna consequent verder te zetten.

EEN TEAM VAN COMPETENTE MEDEWERKERS

Deze gezondheidsweek wordt professioneel begeleid door een team van ervaren therapeuten uit de groepspraktijk van VITADROME, een arts-homeopaat, een creatieve kookploeg en enkele docenten van de Ignoramus Academie.

Alle deelnemers ontvangen een uitgebreide lijst van de medewerkers met hun gespecialiseerde discipline.

Uit deze therapeutische mogelijkheden wordt gekozen voor het samenstellen van het individueel afgestemd programma:

Levenscoaching – Evolutiecoaching – Relatie coaching – Innerlijke beeldenreis – Voedingsadvies – Medicinaal voedingsadvies – Homeopathie – Fytotherapie – Gemmotherapie – Aromatherapie – Bachremedies – Spagyriek Shiatsu – Cranio Sacraal Therapie – Osteopathie – Acupunctuur – Helende Aroma Massage – Holistische massage – Persoonlijk oefenprogramma – Do-in – Energetisch Lichaamswerk – Correctie- en opladingsoefeningen

Ook de deelnemers aan de zuiveringsweek kunnen kiezen uit deze mogelijkheden als extra aanvulling van het groepsprogramma met individuele sessies.

 

MAALTIJDEN

Bio ingrediënten, groenten en sappen met liefde geserveerd.

Onze gasten kunnen vanuit eigen inzicht een keuze maken tussen verschillende zuiveringsmethoden. Indien het kiezen van het gepaste voedingsprogramma nog om begeleiding en advies vraagt dan worden de vaststellingen uit de Kirlianfoto gebruikt om voor iedereen het juiste programma op maat te kiezen.

MOGELIJKHEDEN:

 • Volledig vastenkuur: geen maaltijden enkel een groentebouillon ’s morgens en voor de rest alleen veel zuiveringsthee drinken.
 • Granenkuur: ’s morgens een groentebouillon en daarna ’s middags en ’s avonds alleen een klein kommetje gekookte volle rijst met condiment. Tussendoor veel zuiveringsthee.
 • Granen-groentekuur: ’s morgens een groentebouillon en daarna ’s middags en ’s avonds een klein kommetje gekookte volle rijst en een stoofpot van groenten. Tussendoor veel zuiveringsthee.
 • Groentekuur: ’s morgens een groentebouillon en daarna ’s middags en ’s avonds een stoofpot van groenten. Tussendoor veel zuiveringsthee.
 • Groentesappenkuur: ’s morgens een groentebouillon en daarna gespreid over de dag een liter groentesap. Tussendoor veel zuiveringsthee.
 • Vruchtensappenkuur: ‘s morgens een groentebouillon en daarna gespreid over de dag een liter vruchtensap. Tussendoor veel zuiveringsthee.

Kleine ongemakken (hoofdpijn, constipatie, vermoeidheid, spierpijn, psychische uitzuivering, eliminatieverschijnselen …) die zouden kunnen ontstaan tijdens de zuiveringsweek worden vakkundig ondersteund en begeleid door ons team gezondheidsconsulenten.

 

Najaarszuiveringsweek

Wat: Najaarszuiveringsweek, 2018

Wanneer: van maandag  29 oktober t.e.m.  vrijdag 2 november 2018

Begeleiding: Egidius Musiek en Els Graindor

Praktische informatie: Alle praktische gedetailleerde informatie (locatie, deelnameprijs, …) wordt nog nader bepaald. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact op voor meer informatie.

Via Sophia staat voor…

 • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
 • Pijnlijke processen helen en transformeren
 • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
 • Je ware levensbestemming vinden
 • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
 • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
 • Leven vanuit verbondenheid
 • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf

“Voor mij was de zuiverings- en gezondheidsweek heel speciaal. Ik zou het iedereen aanraden. Jullie integere, bekwame aanpak, de veelheid aan informatie op allerlei vlakken, jullie warme hart, de goede begeleiding en het lekkere gezonde eten waren voor mij een echte openbaring. Ik zal in de toekomst zeker nog deelnemen. Ik heb veel bijgeleerd. Ook het groepsgebeuren was heel speciaal. Het was fijn om met gelijkgestemden zovele mooie ervaringen te delen. Bedankt!”   Sarah Roosemont

“De combinatie van de zachte, mooie begeleiding van Egidius en Els, het lekkere maar sobere eten, de intense sfeer en de opbouw zorgen van begin tot einde voor een fysieke en mentale zuivering. Ik voel me weer opgeladen en gemotiveerd om een nieuwe laag in mezelf te ontdekken…”   Kenny Hermans

“De gezondheidsweek heeft me dichter bij mezelf gebracht, mijn hart terug open gezet om dat wat het leven van me verwacht nog bewuster te kunnen opnemen. Hartelijk dank voor de liefdevolle begeleiding.”    Nele Beenaerts

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie