Vrouwen

De kracht van de vrouwelijke wijsheid

De huidige tijd stelt de vrouwelijke energie voor veel uitdagingen. Veel vrouwen zijn hun basis of bron kwijt geraakt en leven hun leven vanuit hun hoofd i.p.v. vanuit de diepe verbinding met hun vrouwelijke natuur. Veel vrouwen hebben zich onbewust een mannelijke natuur aangemeten en zijn zich gaan richten naar mannelijke normen en kwaliteiten. Ze zijn zich steeds verder naar buiten gaan richten met een vervreemding van hun vrouwelijke natuur tot gevolg. Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze hun vitaliteit en levensvreugde verliezen en dat ze elke verbinding met hun innerlijke wijsheid zijn kwijt geraakt.

In iedere vrouw schuilt echter een bron van tijdloos Weten. Hoe kan je weer aansluiting vinden bij deze bron van oeroud, diep innerlijk weten en deze oude verloren gewaande wijsheid opnieuw deel maken van je dagelijks leven? En hoe kan je jouw zoektocht naar heelheid leren gebruiken als een poort naar een intens leven vol passie, genieten en hervonden verwondering voor de rijkdom die het leven schenkt?

Pas wanneer je je eigen Bron kan ervaren kom je in contact met de schoonheid van vrouw zijn en een prachtig potentieel in jezelf. Hierdoor is het niet langer nodig je te verbergen, je op de achtergrond te bewegen of je eigen energie in te houden maar kan je vanuit een innerlijke vrijheid weer deel hebben aan het wonder dat Leven heet.

Hierdoor kan niet alleen het natuurlijk evenwicht tussen man en vrouw hersteld worden, maar kan de vrouwelijke energie ook haar gelijkwaardige rol opnemen in het creëren van een egalitaire samenleving die opnieuw in verbinding is met de ritmes van de natuur.

Aanbod

thema ‘vrouwen’

Terug naar aanbod

Individuele sessies zijn mogelijk rond dit thema. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Neem contact op