3-daagse intensive
‘Voluit vrouw’

Let’s return to our deep female roots and finally come home again!

Wat vertellen deze inzichten je?

… Wat is de dieperliggende reden waarom we telkens weg bewegen van onze natuurlijke Bron van vitaliteit en levenskracht?

… Hoe komt het dat het leven niet meer stroomt en zijn eenvoud verliest?

… Leven vanuit je hoofd of vanuit je buik?

… Wat zijn de voorwaarden die nodig zijn om te kunnen terugkeren naar je vrouwelijke natuur?

… En hoe zet je dan ook concrete stappen om weer thuis te komen bij je-Zelf?

Weet dat je niet alleen bent en ga samen met zoveel andere vrouwen op zoek naar een nieuwe verbinding met het leven!

3-DAAGSE INTENSIVE
‘VOLUIT VROUW’


3 life-changing inzichten
3 dagen
VOLLEDIG GRATIS!

Tijdsbesteding:
Ongeveer 10 minuten per dag
Wanneer:
Te bekijken wanneer het jou past. Je krijgt meteen toegang!
Waar:
Online Academy – Via Sophia
Prijs:
GRATIS

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

Yes, please

Ik wil graag deelnemen aan deze 3-daagse intensive!
(Volledig gratis!)

Getuigenissen

Ik ben er volop mee aan de slag en de opdrachten maken me nu al bewust van hoe ik tot nu toe in mijn leven heb gestaan, mijn gedragingen, mijn valkuilen, maar ook al voor een stuk van mijn kwaliteiten. Elke dag sijpelt er een stukje meer binnen waardoor puzzelstukjes aan het samenkomen zijn. Confronterend maar ook verhelderend. Dankjewel! Het wijst me de weg naar mezelf en nodigt me uit om meer naar binnen te gaan.

V.V.

Dank je wel, Els! Keimooi en de muziek op achtergrond is prachtig. Op deze manier ben ik helemaal afgestemd.

J.S.

Wauw, Els…. ik geniet met volle teugen van de schoonheid en de wijsheid van jouw aanbod. Ik bewonder je woordkeuze en helderheid. Echt top 👌. Heb al enkele vriendinnen aangeschreven om zich ook te abonneren.

K.B.

In deze intensive zit er een mooie afwisseling tussen verhalen, inzichten, momenten van zelfreflectie en een oefening waardoor het boeiend blijft en een enorme impact heeft. Dankjewel voor deze inspirerende reis in mezelf!

S.J.

Fijne cursus om te volgen, het zet veel moois in beweging!

V.V.