Workshops en opleidingen

Bekijk de workshops en opleidingen van Via Sophia

Via Sophia wil mensen inspireren om een levensinhoud te ontwikkelen gesteund op een universele visie op het leven. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om te ontdekken dat het in je vermogen ligt als mens om je eigen leven te creëren en te ervaren dat een waarachtig en gelukkig leven niet alleen tot de praktische mogelijkheden behoort, maar dat dit eigenlijk de bestemming is van ieder mens.

Een juiste ontwikkelingsweg vindt altijd aansluiting bij een oud en vergeten WETEN dat diep van binnen sluimert en wacht om eindelijk te mogen ontwaken.

Hieronder vind je een overzicht van onze opleidingen (live of online).

Workshop en opleidingen thema’s

Ontdek onze verschillende workshops

Moeilijk om een keuze te maken? Of je bent op zoek naar meer informatie rond een bepaald thema? Maak dan je keuze door eerst een specifiek thema te selecteren en bekijk de mogelijkheden die we je kunnen bieden.

Voor een nog grotere diversiteit aan opleidingen neem zeker ook eens een kijkje op de website van de Ignoramus Academie.

Meditatie

Beweging en yoga

Connect to your inner nature

Vrouwen

Evolutiepsychologie en bewustzijn

Natuurlijke voeding

Energetische heling en craniosacraal

Helen met planten

Gezondheid en vitaliteit

Hoe zijn onze opleidingen opgebouwd?


Een uiterlijke én een innerlijke scholingsweg!

De juiste kennis is slechts 1 pool van het grote Weten. Daarnaast is het belangrijk om in je leven ook de innerlijke wereld nieuwe impulsen te geven. Aangezien we in een tijd leven waarin het ‘voelen’ sterk ondergewaardeerd wordt en haar rechtmatige plaats is kwijt geraakt vraagt dit om een grote ‘inhaalbeweging’.

Via Sophia biedt gelijkwaardig een innerlijke scholingsweg aan zodat zich langzaam maar zeker een permanent bruikbare innerlijke ervaringswereld in de vorm van een actieve ‘intuïtie’ kan ontwikkelen.

Dit samenspel van nieuwe ‘kennis’ en ‘voelontwikkeling’ schept een diep ‘WETEN’ als onuitputtelijke bron om je leven van ‘lijden’ naar ‘leiden’ om te polen.

Praktische toepassing in je dagelijks leven

Via Sophia geeft je niet alleen inzicht in deze nieuwe manier van naar het leven kijken maar biedt daarnaast een waaier aan methodieken en tools om deze nieuwe wijsheid in je eigen leven ook werkelijk neer te zetten zodat je je leven terug in eigen handen kan nemen vanuit een diepere verbinding met het grote geheel. Want niet alleen inzicht maar vooral het creëren van een uitstroom daarvan in je dagelijks leven zorgen ervoor dat jij als een vrijer mens kan leven!

Een nieuwe wereld kan enkel ontstaan wanneer voldoende mensen drager zijn van deze wijsheid van de universele en natuurlijke wetten en zij daar ook de uitdrukking aan geven in hun dagelijks leven.

Door het uitdragen een nieuw wereldbeeld en mensbeeld wordt getracht een innoverende en visionaire basis te creëren die de beste garantie is voor een toekomstgerichte ontwikkeling én voor een transitie naar een ware duurzame ontwikkeling van de mensheid.

Locaties

Ignoramus Academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt

Proeflessen

Wanneer je nog nooit geproefd hebt van het opleidingsaanbod van Via Sophia kan je altijd een gratis les bijwonen. Graag wel even op voorhand aanmelden.

Inschrijven en annulatie

Inschrijven kan via de doorklik naar de website van de Ignoramus Academie. Hierdoor ben je ook verbonden aan de annulatievoorwaarden die hier geldend zijn en die je op voorhand dient te raadplegen: http://www.ignoramus.org/annulatievoorwaarden.

Inschrijven voor een cursus, workshop of opleiding is altijd een degelijk overwogen beslissing. Niet alleen brengt het afzeggen van een inschrijving onnodige administratieve werkzaamheden met zich mee, maar ook de beslissing of een cursus/opleiding doorgaat hangt altijd af van het aantal inschrijvingen.

Om het geheel van de inschrijvingen in een positieve energie te laten verlopen is het daarom aan te bevelen om vooraf een degelijke reflectie te houden over je keuze, de financiële implicaties, de hoeveelheid opleidingen, de reacties van je omgeving (partner, gezin, familie, …), de beschikbare tijd, de mogelijke gevolgen, de invloed op je evolutie, reistijd … .

Indien een gesprek hierbij kan helpen dan kunnen kandidaat-studenten altijd een afspraak maken voor een persoonlijk studieadvies of een algemene evaluatie.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Nieuwsbrief

Blijf verbonden en meld je aan voor onze nieuwsbrief.