Opleidingen en workshops

We vergaten onderweg onze verbinding met het leven en de grote natuurlijke en universele wetten die hieraan ten grondslag liggen.

Wanneer we kunnen terugkeren naar deze oeroude kennis en deze kunnen verbinden met een diep innerlijk weten/voelen, kunnen we de herinnering wakker maken die diep in onszelf verborgen ligt. Dan weten we wie we zijn en wat we hier te doen hebben op aarde.

We have lost touch with the sense which our ancestors ad of being a part of the natural world, of living in our bodies, embracing the cycles of the seasons, fully present in time. Something essential has vanished from our consciousness.
– Uit ‘If women rose rooted’ (Sharon Blackie) –

Laat je inspireren door ons aanbod!

  • Weer aansluiting vinden bij je ware levenspotentieel en de betekenis van gebeurtenissen in je leven leren begrijpen als een weg daar naartoe. Heling en evolutie!

  • Het eren van je vrouwelijke natuur door je te verbinden met een oeroude Bron van diep innerlijk weten. Voor een intens leven vol passie, sensualiteit, vreugde en vervulling.

  • Thuiskomen in je lichaam. Meer innerlijke rust en stabiliteit. Je dieper verbinden met jezelf en met het leven.

  • Meer vitaliteit, energie en een betere gezondheid via evenwichtige voeding en een natuurlijke manier van leven en helen.

Voor een nog grotere diversiteit aan opleidingen neem zeker ook eens een kijkje op de website van Egidius Musiek. Samen creëren we aanvullend programma’s zowel op vlak van opleidingen als in de gezondheidsbegeleiding. We werken volledig vanuit dezelfde universele visie op het leven en ontvangen jullie graag op onze gemeenschappelijke locatie.

Hoe zijn onze opleidingen opgebouwd?

Een uiterlijke én een innerlijke scholingsweg!

De juiste kennis is slechts 1 pool van het grote Weten. Daarnaast is het belangrijk om in je leven ook de innerlijke wereld nieuwe impulsen te geven. Aangezien we in een tijd leven waarin het ‘voelen’ sterk ondergewaardeerd wordt en haar rechtmatige plaats is kwijt geraakt vraagt dit om een grote ‘inhaalbeweging’.

Via Sophia biedt gelijkwaardig een innerlijke scholingsweg aan zodat zich langzaam maar zeker een permanent bruikbare innerlijke ervaringswereld in de vorm van een actieve ‘intuïtie’ kan ontwikkelen.

Dit samenspel van nieuwe ‘kennis’ en ‘voelontwikkeling’ schept een diep ‘WETEN’ als onuitputtelijke bron om je leven van ‘lijden’ naar ‘leiden’ om te polen.

Praktische toepassing in je dagelijks leven

Via Sophia geeft je niet alleen inzicht in deze nieuwe manier van naar het leven kijken maar biedt daarnaast een waaier aan methodieken en tools om deze nieuwe wijsheid in je eigen leven ook werkelijk neer te zetten zodat je je leven terug in eigen handen kan nemen vanuit een diepere verbinding met het grote geheel. Want niet alleen inzicht maar vooral het creëren van een uitstroom daarvan in je dagelijks leven zorgen ervoor dat jij als een vrijer mens kan leven!

Een nieuwe wereld kan enkel ontstaan wanneer voldoende mensen drager zijn van deze wijsheid van de universele en natuurlijke wetten en zij daar ook de uitdrukking aan geven in hun dagelijks leven.

Door het uitdragen een nieuw wereldbeeld en mensbeeld wordt getracht een innoverende en visionaire basis te creëren die de beste garantie is voor een toekomstgerichte ontwikkeling én voor een transitie naar een ware duurzame ontwikkeling van de mensheid.

Locatie

Plateau, Hyacintenlaan 14, 3550 Bolderberg (Heusden-Zolder)

Proeflessen

Wanneer je nog nooit geproefd hebt van het opleidingsaanbod van Via Sophia kan je altijd een gratis les bijwonen. Graag wel even op voorhand aanmelden.

Inschrijven en annulatie

Inschrijven kan via deze website voor de opleiding van jouw keuze. Hierdoor ben je ook verbonden aan de annulatievoorwaarden die hier geldend zijn en die je op voorhand dient te raadplegen.

Inschrijven voor een cursus, workshop of opleiding is altijd een degelijk overwogen beslissing. Niet alleen brengt het afzeggen van een inschrijving onnodige administratieve werkzaamheden met zich mee, maar ook de beslissing of een cursus/opleiding doorgaat hangt altijd af van het aantal inschrijvingen.

Om het geheel van de inschrijvingen in een positieve energie te laten verlopen is het daarom aan te bevelen om vooraf een degelijke reflectie te houden over je keuze, de financiële implicaties, de hoeveelheid opleidingen, de reacties van je omgeving (partner, gezin, familie, …), de beschikbare tijd, de mogelijke gevolgen, de invloed op je evolutie, reistijd … .

Indien een gesprek hierbij kan helpen dan kunnen kandidaat-studenten altijd een afspraak maken voor een persoonlijk studieadvies of een algemene evaluatie.