Consultaties en individuele begeleiding

Bekijk hier alle mogelijkheden

Als mens kan je vastlopen in verschillende thema’s van je leven. Samen met jou onderzoeken we hoe je weer opnieuw in contact kan komen met de grote bron van wijsheid diep in jezelf zodat een antwoord zich als vanzelf kan tonen vanuit een hernieuwde verbinding met het leven.

Hierdoor ga je niet enkel in staat zijn om meer harmonie te creëren in je dagelijkse realiteit maar open je ook de poort voor het mysterie van het leven om via de gebeurtenissen in je leven steeds grotere mogelijkheden in jezelf te ontdekken en te ontwikkelen.

Verschillende mogelijkheden van begeleiding
  • Je hebt nog geen of slechts een beperkt zicht op je probleem en kiest voor een uitgebreide begeleiding waarbij wij voor jou een programma op maat maken.
  • Je weet wat je nodig hebt en kiest voor een begeleiding rond een bepaald thema of voor een specifieke werkvorm.
De verschillende fasen van een begeleiding

Een begeleiding bestaat meestal uit verschillende fasen. Het stappenplan hieronder beschrijft hoe een begeleiding meestal verloopt. Er wordt uiteraard altijd gekeken naar welke opbouw het best bij jou past.

1. Intake

De intakefase start met een gesprek van anderhalf uur waar we samen een uitgebreide verkenning maken van jouw levenssituatie. In een eerste gesprek verzamelen we dus alle informatie en leggen we je vanuit een groot integraal beeld uit welk mechanisme er speelt in je leven. We gebruiken daarbij alle gegevens uit je eigen leven om dit te verduidelijken. We leggen je uit wat de betekenis is van de gebeurtenis(sen) en duiden het groeipotentieel aan. Van hieruit wordt dan in overleg een programma opgesteld en gekeken welke begeleidingstechnieken opportuun zijn voor het ondersteunen van het proces via coaching.

2. Begeleiding

Tijdens de begeleidingsfase werken we samen om tot een wenselijke uitkomst of een verbetering van het probleem te komen. Voor problemen binnen het gezin of in de relatie zal het afhankelijk van de situatie nodig zijn om samen of alleen te komen. De totale duur van het begeleidingstraject is afhankelijk van de hulpvraag. Een traject van minstens vier begeleidingen is aangeraden om een werkelijk diepgaande verandering op gang te brengen.

3. Support en evaluatie

Na enkele begeleidingen kan je zelf aan het werk maar heb je soms nog verdere ondersteuning of verduidelijking nodig afhankelijk van je situatie. Na een bepaalde periode wordt er gekeken naar de vooruitgang met eventueel een aanpassing, een bijsturing of een verfijning of kan de begeleiding worden afgesloten.

Elke behandeling duurt 60 minuten en kan eventueel aangevuld worden met oefeningen om de sessie te verdiepen.

Een craniosacraal of energetische behandeling gebeurt op een massagetafel of op een Japanse futon. Tijdens deze behandeling heb je gewoon je kleding aan. Draag daarom iets waarin je makkelijk kan bewegen en waarin je je comfortabel voelt.

Locatie
  • Via Sophia, Zavelvennestraat 23a, 3500 Hasselt
  • Consult via Zoom
Tarieven

Een consult kost €75/uur en €110/anderhalf uur. Een consult afspreken is een verbintenis aangaan. Niet of laattijdig annuleren belet dat andere mensen die dringend een plekje nodig hebben niet meer bij ons terecht kunnen. Afspraken die niet 48 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd worden kunnen daarom in rekening gebracht worden.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om me te contacteren via het contactformulier of om even te bellen op het nummer: 0032 (0)483 07 06 09. Hou er rekening mee dat ik de telefoon niet kan opnemen tijdens een begeleiding. Laat dan een berichtje achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.