Persoonlijk groeiproces

Voor wie
  • Stel je je ook wel eens de vraag wat de zin is van je leven?
  • Ben je je levensvreugde kwijt geraakt?
  • Verwacht je veel meer van het leven dan het je op dit moment brengt?
  • Word je steeds geconfronteerd met dezelfde moeilijke situaties in je leven en wil je graag weten wat dit betekent?
  • Is er een stukje (trauma)heling nodig van je verleden?
  • Of wil je gewoon jezelf ontdekken en je levensdoel of missie leren kennen?
Visie en aanpak

Levensbegeleiding en evolutie

Soms heb je het gevoel dat er iets mist in je leven omdat je vergeten bent hoe je je leven ten volle kunt leven. We zijn echter allemaal deel van een groter geheel en ieder van ons draagt een blauwdruk in zich die de afdruk is van je ware potentieel. Door je onder te dompelen in een ruime integrale visie op het leven leren we je ontdekken dat niets toeval is en dat het leven je elke dag de beste richtingaanwijzers geeft via alledaagse (positieve en negatieve) gebeurtenissen. Hierdoor kan je je opnieuw bewust worden van al jouw kwaliteiten en zicht krijgen op je levensmissie. We helpen je te ontdekken wat je volgende stappen zijn op jouw weg en hoe je kan bouwen aan een intens leven helemaal afgestemd op het beeld dat jij voorbestemd bent om te zijn. Hierdoor ben je in staat om in je dagelijkse belevingswereld meer harmonie te creëren, je leven vanuit een persoonlijke verantwoordelijkheid weer in eigen handen te nemen en kan je elke dag weer met vreugde en verwondering tegemoet treden.

Wanneer het allemaal wat moeilijker gaat … trauma en heling

Soms gebeuren er ingrijpende dingen in je leven waardoor je de weg kwijt raakt of zelfs de verbinding met het leven niet meer kan vinden. Zonder dat het trauma terug herbeleefd moet worden leren we je hoe je je meer bewust kan worden van hoe (onafgewerkte) overlevingsmechanismen in het lichaam werken en een afdruk maken in het celgeheugen. Door opnieuw aansluiting te vinden bij de bron van diepe innerlijke wijsheid kom je geleidelijk aan in contact met de mogelijkheid tot transformatie die in het trauma verscholen zit. Zo ben je in staat de gebeurtenis te verbinden met een kwaliteit in jezelf waardoor de noodzakelijke evolutiestap gezet kan worden. De ingrijpende situatie heeft dan zijn functie gehad en kan losgelaten worden. Vanaf dat moment heb je opnieuw een keuze en kan het trauma geheeld worden zelfs tot op het fysieke niveau.

We hanteren verschillende werkvormen afhankelijk van wat noodzakelijk is en het meest afgestemd is op jouw proces.

Locatie
  • Zavelvennestraat 23a, 3500 Hasselt
  • Consult via Zoom/Skype
Een afspraak maken

Een consult kost €75/uur en €110/anderhalf uur. Voor het maken van een afspraak kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 0032 (0)483 07 06 09. Hou er rekening mee dat ik de telefoon niet kan opnemen tijdens een begeleiding. Laat dan een berichtje achter en ik bel je zo snel mogelijk terug. Je kan ook een afspraak maken door op onderstaande knop te klikken.

Een consult afspreken is een verbintenis aangaan. Niet of laattijdig annuleren belet dat andere mensen die dringend een plekje nodig hebben niet meer bij ons terecht kunnen. Afspraken die niet 48 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd worden kunnen daarom in rekening gebracht worden.