Blog
Laat je inspireren
De lente equinox
Tijdens de maart equinox kondigt het begin van de lente zich aan. Een ritueel om het licht te verwelkomen in jezelf!
De lente: tijd om zorg te dragen voor je lever en galblaas
Tips en adviezen om te onderzoeken of je Hout element in/uit balans is en wat je hier al zelf aan kan doen!
Over flow en het leven weer ‘ervaren’
Voluit leven i.p.v. geleefd te worden!. Hoe zou het zijn om het leven weer op een natuurlijke manier door je heen te voelen bewegen?
Tofu als eerste hulp bij kleine brandwonden
Tofu is niet alleen een heerlijke bron van eiwitten in de vegetarische keuken. Maar wist je dat je tofu ook als eerste hulp bij kleine brandwonden kan gebruiken?
Vandaag even niet …
Je weet dat je jezelf kwijt raakt in de manier waarop je in je oude patroon kruipt en reageert op een situatie die moeilijk voor je is. Je weet dat je spanning opbouwt ...
Versterk jezelf met brandnetelsoep
De lente kondigt zich aan en de natuur brengt ons altijd datgene wat we nodig hebben. Brandnetels zijn niet alleen goedkoop, ze zijn vooral super gezond!
Het belang van echt ‘aanwezig zijn’
Veel mensen zijn nooit écht aanwezig in hun leven. De plek van waaruit we waarnemen bepaalt nochtans wat we voor ‘waar’ aannemen ...
Het nu-moment, ons meest kostbare goed
Enkel in het nu-moment kunnen we het leven écht ‘ervaren’ en ‘beleven’. Neem geen genoegen met minder dan ...
Culinaire natuurvoeding – een volledig dagmenu om zelf te proberen
Je wil graag gezonder gaan eten en bent je eerste stappen aan het zetten om inzicht te verwerven in de natuurkeuken? Laat je alvast inspireren door dit volledig dagmenu.
Hoe spanning en stress je afsnijden van je levenskracht en vitaliteit
En ja hoor … BOEM PATAT! Het was gebeurd. Houten trap, handen vol, pantoffels zonder anti-slip. In een paar seconden tijd ...
Ontwaken in een nieuwe wereld
Veel mensen hebben het gevoel ‘wakker te zijn’. Maar enkel dit 'zien' betekent niet dat we als mensheid al klaar zijn om ...
Begin je dag met misobouillon en voel je als herboren
Miso is een product uit de Japanse keuken. Het is een bruine pasta die het resultaat is van een lange fermentatie in ...
Nieuwsbrief
Blijf verbonden en meld je aan voor onze nieuwsbrief.