Dochters van de maan

Do you hear the desperate call from Mother Earth to all human beings for the wise women to stand up and make a difference by creating lifes dedicated to the forgotten wisdom they carry inside?

Wat kun je verwachten van het programma?

Zowel voor vrouwen die het afgelopen jaar al een keer het jaartraject ‘dochters van de maan’ volgden, als voor vrouwen die het jaartraject ‘de wijze vrouw’ gevolgd hebben!

Voor wie

Voor iedere vrouw die na het volgen van ‘de wijze vrouw’:

  • nog dieper en gedetailleerder wil doordringen in het concreet toepassen van de vrouwelijke energie in alle aspecten van haar leven.
  • nieuwsgierig blijft naar de diepere informatie van de vrouwelijke energie.

Wil je op je pad graag verder geïnspireerd blijven? En ben je bereid om 1x/maand aan de hand van een nieuw stuk input rond een actueel thema in de vrouwelijke energie deze nieuwe informatie voor jezelf dieper te exploreren en te gaan integreren in je persoonlijk leven? Dan is dit mooie verdiepende jaartraject zeker iets voor jou.

Na de diepe ervaringen in de cursus ‘de wijze vrouw’ blijft de grote vraag bestaan naar meer praktische toepassingen in het dagelijks leven van de vrouw. Daarom hebben we beslist om een doorgroei-groep te creëren die volledig afgestemd is op praktische werkvormen op basis van alle informatie van het vorige jaar.

Alle deelnemers worden intensief uitgedaagd om ‘neer te zetten’ niet in gevecht en strijd met de buitenwereld maar vooral met een diepe integere keuze om te ‘zijn’ diep van binnen. Dit groei-jaar kan een ontwikkelingsweg worden met een kordate en krachtige overtuiging samen met een mooie en stijlvolle toewijding die als aanvullende tegenpolen het mannelijke en het vrouwelijke verbinden.

De nieuwe tijd schreeuwt om vrouwen die zich weer durven verbinden met het wonder van het leven. Vrouwen die zich nog verbonden voelen met zichzelf, met de natuur en alles wat leeft. Vrouwen die de moed hebben een zoektocht aan te gaan naar het terugvinden van hun innerlijke vrouwelijke energie. Vrouwen die overal waar zij ZIJN ervoor kiezen om schoonheid te creëren ongeacht de uiterlijke omstandigheden. Kortom vrouwen die zich bewust zijn van het feit dat vrouwelijke energie geen vaag idee of concept is … maar dat het een manier van leven is.

PRAKTISCHE INFO
Wat:
Dochters van de maan, 2020-2021
Duur:
9 woensdagavonden van 19u tot 22u
Data:
28/10 – 18/11 – 16/12 – 6/1 – 3/2 – 3/3 – 31/3 – 21/4 – 12/5
Waar:
Ignoramus Academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt
Deelnameprijs:
450 euro (KMO portefeuille kan aangevraagd worden.)
DOCENT
Els Graindor
E-mail:
info@viasophia.be
Telefoon:
+(00)32 483 07 06 09
Website:
https://www.viasophia.be
ORGANISATOR
Ignoramus Academie vzw
Getuigenissen


Lees wat anderen vonden …

“Mooie verdieping op het jaartraject ‘de wijze vrouw’ zodat je als vrouw gaat ervaren op welke manier je de nieuw verworven inzichten ook effectief in je leven kan neerzetten en integreren!”

S.J.