Kennismaking met het levenskrachtritueel


‘Voluit leven’ gaat over de essentie van het Leven diep in jezelf ‘ervaren’. Dit betekent dat de levensenergie vrij door je lichaam kan stromen en dat je van de levensstroom jouw unieke uitdrukkingsvorm kan maken.

Deze natuurlijke levensstroom zetten we vaak vast door onze moderne manier van leven, stress, overlevingsmechanismen, belemmerende overtuigingen, emoties, angst, … waardoor we blokkades creëren en de intensiteit van Leven verdwijnt.

Wanneer dit gebeurt, verliezen we onze vitaliteit en levensvreugde. We raken de weg kwijt en weten niet meer wie we zijn en wat we hier te doen hebben.

Het levenskrachtritueel is een meditatie in beweging ontwikkeld door Dirk Oellibrandt en is een bijzondere manier om je weer terug te verbinden met je Oorsprong.

Het ritueel bestaat uit een reeks van zachte, meditatieve bewegingen in de vorm van geometrische symbolen uit oude culturen en tradities die samen het scheppingsverhaal uitbeelden. Door de bewegingen regelmatig te doen dring je dieper door in de wijsheid van het symbool zodat een oude herinnering diep in jezelf wakker kan worden.

Het brengt je weer in contact met een Oorsprongsplek diep in jezelf. Een plek voorbij tijd en ruimte van waaruit je je weer gaat her-inneren hoe je leven bedoeld is om geleefd te worden. Je ontdekt waar je nog iets tussen jou en het leven inzet. En de bewegingen brengen je naar een plek in jezelf waar transformatie mogelijk is. Hierdoor kan je ware potentieel zichtbaar worden.

Ik deel hierin graag ook mijn eigen ervaring met het LKR:

“Het LKR is voor mij een mooie tool geworden om me telkens weer vanuit een diepere laag te verbinden met me-Zelf en het Leven. Om direct te voelen en te ervaren wie ik ben en wat ik hier te doen heb op aarde. Meerdere malen ervaarde ik een belangrijke bewustzijnsshift tijdens het beoefenen van het ritueel.

Het brengt je telkens weer innerlijke rust, helderheid, het balanceert heel krachtig je energieveld en brengt je terug in die centrale as tussen hemel en aarde.

Ik hou van de precisie, de zuiverheid en de schoonheid die eruit voortkomt. Die helderheid van geest die het me brengt! En het leidt me telkens weer terug naar mijn ‘neutrale midden’.

Kortom het levenskrachtritueel doet me telkens weer nederig voelen tegenover het leven zelf …”

Ben je zelf toe aan een volgende stap en wil je ook graag meegenomen worden in de magie van het ritueel?

Dan ben je van harte welkom tijdens ons kennismakingsmoment op vrijdag 30/6 om 19u! (Live online via Zoom)

Inschrijven is noodzakelijk!

Kan je er op dat moment niet bij zijn? Geen probleem, we bezorgen je de replay die je nog gedurende 1 week kan herbekijken!

The Life Force Ritual is an initiation in a life and consciousness state and not just a set of exercises. The exercises are only the way to get there.

(Dirk Oellibrandt)

Inschrijven is noodzakelijk!

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@viasophia.be en we sturen je enkele dagen voor het kennismakingsmoment een bevestigingsmail met alle praktische info!

PRAKTISCHE INFO
Wat:
Kennismaking met het levenskrachtritueel
Duur:
1 vrijdagavond van 19u tot 20u
Data:
30/6
Waar:
Live online via Zoom
Deelnameprijs:
Volledig gratis!
DOCENT
Els Graindor – gecertificeerd LKR teacher
E-mail:
info@viasophia.be
Telefoon:
+(00)32 483 07 06 09
Website:
https://www.viasophia.be
ORGANISATOR
Via Sophia

 

Introductiefilmpje

Laat je alvast inspireren door onderstaand filmpje:

Getuigenissen


Lees wat anderen vonden …

Het LKR heeft voor mij heel veel in beweging gezet. Ik wil je nog eens extra bedanken om mij hierin mee te nemen. Het is voor mij een belangrijke tool geworden om weer in verbinding te komen met mijn voelen en zo ook stilaan bij mijn eigen zieleninhoud te komen. Ik mag wel zeggen dat het LKR mee heeft geleid tot 1 van de echte doorbraken in mijn groeiproces. Door met het LKR bezig te zijn ontdek ik weer de magie van het echte leven en heb ik al verschillende intens mooie momenten mogen beleven. Het leven begint weer te stromen en brengt weer opportuniteiten op mijn weg waardoor ik weer ‘de goesting’ in het leven ervaar. Een leven vol liefde, dankbaarheid, schoonheid, blijheid, puurheid en overvloed. Ik kan eenieder die bewust bezig is met zijn of haar groeiproces aanbevelen om het uit te proberen! Ik ben je alvast eeuwig dankbaar!

C.V.

Het LKR brengt me tot rust, waardoor ik niet langer in mijn hoofd zit en ik in staat ben om voorbij de dualiteit te kijken. Ik kan alles dan weer helderder zien waardoor ik meer evenwicht en balans in mijn leven ervaar.

C.W.

Bedankt voor de fijne lessen van het LKR! Deze zijn echt een hele mooie aanvulling op de lessen die ik eerder bij je volgde. De handleiding die je voor ons gemaakt hebt, heeft me erg geholpen om de symbolen te leren kennen. Na het LKR voel ik steeds een diepere rust. En wat ik zeker ook heel fijn vond, is de rust die je zelf uitstraalt. In je uitleg, in je bewegingen, in je contact met ons. Ik wil dit zeker ook verder gaan verdiepen en exploreren. Het LKR is te mooi om niet te delen en ik hoop dat er in de toekomst veel meer mensen mee mogen kennismaken.

K.E.

Het levenskrachtritueel helpt me thuiskomen in mijn lichaam. Het brengt me bij een plek voorbij mijn fysieke pijn. Wanneer ik er echt in zit, dan ben ik helemaal bij mezelf en dein ik mee op de energieën van het leven. Het laat me steeds weer een nieuw stukje van mezelf ervaren. Het voelt als een soort van ‘ont-vouwen’!

K.M.

Deze lessen zijn een momentje helemaal voor mezelf. Ik ben van nature snel uit mijn concentratie maar Els brengt de lessen op een hele rustige manier. Ze legt alles heel goed uit en ook voor al je vragen wordt er voldoende tijd genomen. Iedere les is anders en je merkt dat het ene symbool al vlotter gaat dan het andere. De bewegingen zetten veel in beweging, zowel emotioneel als lichamelijk. Ik kan deze reeks aan iedereen aanbevelen!

I.D.

De bewegingen brengen me steeds bij een nieuwe innerlijke ervaring. Alsof er iets oud in mij wakker gemaakt wordt. Het geeft me rust en een gevoel van sereniteit. Het leert me het ‘in mijn hoofd zitten’ los te laten en brengt met naar mijn voelen.

De symbolen helpen toegang te krijgen tot een innerlijke wonderlijke wereld waarin ik kracht vind, omdat ik de levensenergie steeds meer voel stromen. Ook wanneer ik moeilijke stukjes van mezelf tegen kom, kan ik er nu op een andere manier mee omgaan.

M.C.

Dankzij het ritueel voel ik weer dat ik leef. Ik voel me ook steeds meer thuiskomen in mijn lichaam, op een manier die ik nog nooit gevoeld heb. Het geeft me vreugde en blijheid.

Ook de ervaring om het samen te doen met de andere cursisten is heel fijn, (ook al is deze reeks online). Ik voel heel sterk het veld als we samen de bewegingen doen, de verbondenheid met de anderen, en ook met Els. Ik ervaar het ook als zeer prettig zoals de cursus wordt gegeven, 100% afgestemd op de cursisten en de energie die er is.

C.M.

Het LKR is een rustpunt in mijn drukke bestaan. Ik kende het LKR reeds voor ik deze lessenreeks volgde, maar pas tijdens deze reeks heeft het ritueel mij geraakt in mijn kern en mij ergens een glimp getoond van mijn ‘Zijn’.

Als ik vergelijk hoe ik me voel voor en na de les, is dit een wereld van verschil, ik voel mij meer in mijn centrum, minder ‘opgejaagd’ en meer in het ‘NU’-moment.

Els geef het LKR op een zachte manier, met tijdens de les de juiste woorden op het juiste moment om nog meer te kunnen zinken.

Bedankt om me de ware kracht van het LKR te laten ontdekken!

M.D.

Wanneer ik echt kan zinken in het beoefenen van het LKR, merk ik dat ik beter kan slapen en ‘s ochtends ook wakker wordt met nieuwe energie.

N.V.