Lezing ‘Hoe hedendaagse (wereld)gebeurtenissen een afspiegeling zijn van de zoektocht naar de Godin’

“Er was eens een tijd waarin de mens de tijd ervaarde als een rechte lijn, zonder verandering, zonder uitzicht. Waar iedere dag leek op de dag ervoor en erna. Een tijd waarin de kracht van de getijden vergeten raakte, waar de mensen in diepe rouw leefden, zonder sprankje hoop of levenslust, zinloos en somber zonder uitzicht of hoop.”

(Uit het boek ‘In Persephone’s armen)

Inhoud van de opleiding

Wanneer we opnieuw vanuit grote gehelen leren kijken kunnen we vaststellen dat grote kosmische wetmatigheden aan de Oorsprong liggen van de evolutie van de mens en dat de verloren gewaande vrouwelijke energie een wezenlijke rol speelt in de toename van afgescheidenheid en polarisatie.

Hoe kunnen we opnieuw leren zien dat grote wereldgebeurtenissen slechts een afspiegeling zijn van een noodzakelijke beweging in elk individu waar de nieuwe tijd naar vraagt. En hoe kunnen we onze grote verontwaardiging over wat er in de wereld gebeurt leren omzetten naar een dagelijkse persoonlijke keuze die elke dag geleefd wordt zodat we niet langer lijdzaam moeten toezien maar ons steentje kunnen bijdragen aan het creëren van de Nieuwe Wereld van morgen?

PRAKTISCHE INFO
Wat:
Lezing ‘Hoe hedendaagse (wereld)gebeurtenissen een afspiegeling
zijn van de zoektocht naar de Godin’
Duur:
1 avond van 19u0 tot 20u30
Data:
Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe data?
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Waar:
Ignoramus Academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt
Deelnameprijs:
45 euro (KMO portefeuille kan aangevraagd worden.)
DOCENT
Els Graindor
E-mail:
info@viasophia.be
Telefoon:
+(00)32 483 07 06 09
Website:
https://www.viasophia.be
ORGANISATOR
Ignoramus Academie vzw