Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy (LIVE)

Spagyriek – de geneeswijze van de toekomst!

Op zaterdag 8 juni 2024 zal dr. Naidu Gopalsamy weer een live-seminar geven in Driebergen.

Dit is voor het eerst in bijna 4 jaar weer live! Dit seminar is bedoeld voor geïnteresseerden in Nederland en België en wordt georganiseerd door De Spagyriek Apotheek in samenwerking met Egidius Musiek en Via Sophia.

De seminars van Dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen, apothekers en therapeuten die (willen) werken met spagyrische middelen maar ook beginners en andere geïnteresseerden zijn zeker welkom.

De bevlogen Dr. Naidu spreekt een uiterst makkelijk te volgen Engels.

Thema’s die aan bod komen tijdens het webinar

De fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences Arctium lappa (grote klis) en Vincetoxicum hirundinaria (witte engbloem)

  • Presentatie van de twee planten Arctium lappa (nr. 115) en Vincetoxicum hirundinaria (nr 116), o.a. als harmonisator voor alle aspecten van het zijn (Arctium lappa), die ons bevrijdt van vervelende gehechtheden die nog aan ons kleven, of als plant van verdere ontwikkeling (Vincetoxicum hirundinaria), die vooral de spirituele verbinding versterkt of een bijzonder hoge trillingsfrequentie heeft.
  • Interpretatie van het meer dan 2000 jaar oude Bijbelvers “Want velen zijn geroepen, maar weinigen uitverkoren”.
  • Bespreking van de huidige veranderingen in de planetaire cyclus; aanmoediging tot reflectie om de diepere betekenis te begrijpen – hulp om je te positioneren voor je eigen persoonlijke ontwikkeling in deze transitfase in 2025/2026
  • Energetische ondersteuning van mensen in hun transformatieproces – huidige periode waarin vele lagen van de samenleving omwentelingen in het wereldsysteem ervaren – tegelijkertijd een visuele vergelijking met de mythe van de Ark van Noach en de zondvloed, die in diverse culturen aanwezig is
  • Symbiose van grote klis met chrysocolla – “overwinnen van de duisternis”, vergroten van de verbinding met de natuur of symbiose van wit zwaluwkruid met manganocalciet – “overwinnaar van ‘vergiften'”, reinigt de energie in de omgeving
  • Presentatie van het nieuwe 2024 trainingsmateriaal, inclusief een meer diepgaande presentatie van andere planten
  • Energetische invloed van moderne apparaten (waaronder verschillende smart home apparaten)

(Taal: Engels)

Om dit seminar voor onze spreker zo goed mogelijk te kunnen organiseren vragen we jullie om, indien je geïnteresseerd bent, in te schrijven vóór 8 april 2024.

Praktische informatie

Inschrijven:  Via e-mail naar info@despagyriekapotheek.nl  of bel +31 594-641165. Vermeld steeds je adresgegevens

Heb je speciale dieetwensen (bijv. glutenvrij), vermeld deze dan duidelijk in je e-mail! Over dieetwensen gaat De Spagyriek Apotheek in overleg met De Bergse Bossen.

Annulatie:  enkel mogelijk tem 7 mei 2024. Vanaf 8 mei zullen de kosten doorgerekend worden.

Taal: Engels

Van dit seminar worden geen opnames gemaakt.

PRAKTISCHE INFO
Wat:
Seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy, 2024
Duur:
1 zaterdag van 9u30 tot 16u30
Data (2024):
8/6
Waar:
Hotel Bergse Bossen
Traaij 299
3971 GM Driebergen
Nederland
www.bergsebossen.nl
Deelnameprijs (incl. BTW):
144,00 euro
Dit bedrag is incl. koffie, thee en lunch
DOCENT
dr. Naidu Gopalsamy
ORGANISATOR
De Spagyriek Apotheek in samenwerking met Egidius Musiek en Via Sophia.
Getuigenissen


Lees wat anderen vonden …

“Bijzonder boeiende spreker met een groot inzicht in de gezondheidsproblematiek. Bovendien krijg je de kans om tijdens de pauze even bij hem langs te gaan voor een persoonlijk advies.”

E.G.