Extra seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy (live online)

Spagyriek – de geneeswijze van de toekomst!

Inhoud van de opleiding

Spagyriek is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, aromatherapie, bloesemremedies en mineralentherapie in zich verenigen.

Spagyriek is een echte Alchemistische methode die inspeelt op de spirituele ontwikkeling van de mens die zijn ego overstijgt en zich zijn ware, essentiële aard herinnert. Alchemie brengt een proces van persoonlijke ontwikkeling op gang waarin de mens leert de kwaliteiten van zijn ziel volledig tot expressie te brengen.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH in Zwitserland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. Hij is auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties.

Na een basisopleiding in de spagyriek het afgelopen jaar binnen de Ignoramus Academie en een aantal succesvolle seminars met Dr. Gopalsamy willen we jullie graag verder onderdompelen in de inspirerende rijkdom aan kennis en wijsheid van deze bijzondere man.

De seminars van Dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen, apothekers en therapeuten die (willen) werken met spagyrische middelen maar ook beginners en andere geïnteresseerden zijn zeker welkom.

De bevlogen Dr. Naidu spreekt een uiterst makkelijk te volgen Engels. Zijn ongelooflijke kennis en inzicht in de mens en zijn functioneren op alle vlakken alsook zijn fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle bron van inspiratie.

Enkele thema’s die aan bod komen tijdens het webinar

We bestuderen de fysische en energetische eigenschappen van de nieuwe essenties Brassica nigra (zwarte mosterd) en Sinapis alba (witte mosterd).

  • Deel 3 van het seminar 2020-2021

  • Kleine samenvatting van de Maya kalender deel 1
  • Tweede deel van de Maya kalender
  • Nieuwe kaars 2021
  • Nieuwe aura sprays

Dit webinar is een vervolg op het webinar van maandag 5 april 2021!

(Taal: Engels)

Om dit seminar voor onze spreker zo goed mogelijk te kunnen organiseren vragen we jullie echter om, indien je geïnteresseerd bent, NU al in te schrijven en zeker niet te wachten tot de laatste week van het seminar.

PRAKTISCHE INFO
Wat:
Extra seminar spagyriek door dr. Naidu Gopalsamy, 2021
Duur:
1 dinsdagavond van 19u tot 21u30
Data:
25/5
Waar:
Live online
Deelnameprijs:
45 euro 
DOCENT
dr. Naidu Gopalsamy
ORGANISATOR
Ignoramus Academie vzw
Getuigenissen


Lees wat anderen vonden …

“Bijzonder boeiende spreker met een groot inzicht in de gezondheidsproblematiek. Bovendien krijg je de kans om tijdens de pauze even bij hem langs te gaan voor een persoonlijk advies.”  

E.G.