Vrouwen

De wijze vrouw

De huidige tijd stelt de vrouwelijke energie voor veel uitdagingen. Veel vrouwen zijn hun basis of Bron kwijt geraakt en leven hun leven vanuit hun hoofd i.p.v. vanuit de diepe verbinding met hun vrouwelijke natuur. Veel vrouwen hebben zich onbewust een mannelijke natuur aangemeten en zijn zich gaan richten naar mannelijke normen en kwaliteiten. Ze zijn zich steeds verder naar buiten gaan richten met een vervreemding van hun vrouwelijke natuur tot gevolg. Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze hun vitaliteit en levensvreugde verliezen en dat ze elke verbinding met hun innerlijke wijsheid zijn kwijt geraakt.

What if women could connect again to their Source and be aware of their deep inner nature?
What if women could thrive, living from their deep connection with the earth and deeply nurtured by heaven?
What if they would be able to live in the middle between heaven and earth enjoying the essence of life flowing in their bodies?
What if women could feel their deep connection to nature and all living beings again?
What if she could remember the real meaning and abundance of life coming from that place inside herself?

In iedere vrouw schuilt echter een bron van tijdloos Weten. Hoe kan je weer aansluiting vinden bij deze bron van oeroud, diep innerlijk weten en deze oude verloren gewaande wijsheid opnieuw deel maken van je dagelijks leven? En hoe kan je jouw zoektocht naar heelheid leren gebruiken als een poort naar een intens leven vol passie, genieten en hervonden verwondering voor de rijkdom die het leven schenkt?

Pas wanneer je je eigen Bron kan ervaren kom je in contact met de schoonheid van vrouw zijn en een prachtig potentieel in jezelf. Hierdoor is het niet langer nodig je te verbergen, je op de achtergrond te bewegen of je eigen energie in te houden maar kan je vanuit een innerlijke vrijheid weer deel hebben aan het wonder dat Leven heet.

Hierdoor kan niet alleen het natuurlijk evenwicht tussen man en vrouw hersteld worden, maar kan de vrouwelijke energie ook haar gelijkwaardige rol opnemen in het creëren van een egalitaire samenleving die opnieuw in verbinding is met de ritmes van de natuur.