Tips om van de herfst je favoriete seizoen te maken

Langzaam verschuift het evenwicht en maakt de zomer plaats voor de herfst waarin de nachten langer worden en de dagen korter. Het licht ruimt weer plaats voor het donker.

De natuurlijke beweging van de herfst in jezelf te verwelkomen …
Hoe doe je dat!?

Je zou het nog niet meteen zeggen, maar wie dieper voelt, voelt dat ondanks het milde weer de herfst haar intrede al gedaan heeft. Met het langzaam vallen van de bladeren zullen de dagen steeds korter worden en de nachten langer en zal de natuur steeds verder naar binnen keren.

Het leven is een aaneenschakeling van transformaties. De cycli van de elementen in de natuur leren ons dat alles steeds in beweging en in verandering is.

Wanneer we kunnen mee stromen met de natuurlijke cyclische bewegingen in de natuur en die ook in onszelf kunnen ervaren, herstellen we niet alleen onze natuurlijke verbinding met het leven, maar kunnen we ook steeds dieper thuiskomen bij ons-Zelf.

De herfst is de tijd van het jaar om je, net zoals alles in de natuur, langzaam terug te trekken naar binnen en je voor te bereiden op het donkere deel van de cyclus.

Veel mensen hebben het moeilijk met deze periode, voelen zich depressief en blijven intens verlangen naar het licht van de zomer.

Dit komt omdat we het donkere deel van de cyclus, de naar binnen gekeerde vrouwelijke fase niet goed meer kennen in onze sterk naar buiten gerichte samenleving.

Voel aan de aarde hoe alles in de natuur die condenserende, samentrekkende beweging maakt. En voel dit ook in jou gebeuren!

Meer lezen? Download dan nu het gratis E-book!

Deze tips en tricks helpen je alvast om de natuurlijke beweging van de herfst in jezelf verwelkomen!

Tips om van de herfst je favoriete seizoen te maken


De natuurlijke beweging van de herfst in jezelf verwelkomen?

Dit e-book kan je hierbij helpen!

VOLLEDIG GRATIS

Tijdsbesteding:
Ongeveer 10 minuten
Wanneer:
Te bekijken wanneer het jou past.
Waar:
Meteen in je mailbox!
Prijs:
GRATIS

Yes, please

Stuur me dit e-book met tips en inzichten!
(Volledig gratis!)