5 meditaties als fundament voor een bezield en verbonden leven

We cannot solve our problems with the same thinking as we created them.

(Albert Einstein)

Op het einde van deze online workshop …
  • Heb je ervaren hoe je diep in jezelf de herinnering kan wakker maken aan een natuurlijke verbinding met het leven.
  • Heb je ervaren hoe je via de weg van de stilte, meditatie en enkele eenvoudige inzichten de verbinding met jezelf en met je omgeving kan herstellen of verdiepen.
  • Heb je enkele praktische tools in handen om authentiek bewustzijn te ervaren, te cultiveren en praktisch toepasbaar te maken in je dagelijks leven.
  • Ben je je bewust van het feit dat jouw leven NU te leven is: hier op aarde, in dit lichaam en met alles wat het leven je op dit moment brengt.
  • Heb je helder waar je nog ‘geleefd’ wordt en hoe je dit kan doorbreken.
  • Heb je ervaren dat je zelf je leven in handen kan nemen en dat bezield en verbonden leven een keuze is die je elke dag kan maken.
Inhoud

Samen duiken we dieper in de inzichten van het gratis e-book ‘bezield en verbonden leven’!

Gedurende 5 dagen begeleid ik je om de inzichten van het e-book te verdiepen. Elke dag neem ik je mee in een ervaring via een meditatie (van ongeveer 15 minuten), een verdiepend inzicht en een opdracht om deze informatie mee te nemen gedurende de dag waardoor de informatie dieper geïntegreerd kan worden. Aan de hand hiervan ga je dingen uitwerken voor jezelf en krijg je helder welke stappen je te zetten hebt om de impact van deze 5-daagse voluit in je leven te kunnen ervaren.

Je volgt deze workshop waar en wanneer je wil op je eigen tempo. Ik begeleid je aan de hand van audiobestanden en een werkboekje. Je hebt enkel een computer en internetverbinding nodig.

PRAKTISCHE INFO
Wat:
5 meditaties als fundament voor een bezield en verbonden leven
Waar en wanneer:
Je volgt deze workshop waar en wanneer je wil op je eigen tempo. Ik begeleid je aan de hand van een introductie video, audiobestanden en een werkboekje. Je hebt enkel een computer en internetverbinding nodig.
Deelnameprijs:
Tijdelijk 49 euro (binnenkort opnieuw 120 euro)
DOCENT
Els Graindor
E-mail:
info@viasophia.be
Telefoon:
+(00)32 483 07 06 09
Website:
https://www.viasophia.be

Lees wat anderen vonden …

“Deze meditaties zijn ondertussen een vast onderdeel van mijn dagelijkse realiteit geworden. Ze helpen me om steeds terug te keren naar een diepe verbinding met mezelf en met het leven.”

A.G.

Inschrijven

Laat je inspireren door deze cursus en schrijf je in via onderstaande inschrijfknop. We begroeten je graag als een van onze (nieuwe) studenten!