Kerst en eindejaar Anders beleven

De kerst- en eindejaarsperiode lijkt in deze tijd steeds meer te vervlakken en te vervallen in een naar buitengericht en commercieel gebeuren. Toch kan juist deze tijd van het jaar weer een diepe spirituele betekenis krijgen.

Wat kan je toevoegen om deze periode opnieuw Echt te kunnen beleven zodat dit terug aansluiting kan vinden bij je voelwereld en je zelfs de (verplichte) kerstdiners weer authentiek en met inhoud kan leren beleven?

Vanuit een grote universele levensbeschouwing gaan we op zoek naar de oorspronkelijke betekenis van de oude symbolen die verbonden zijn met het kerstfeest en de betekenis van de 12 heilige nachten. Daarnaast nemen we je ook mee in de ervaring van een klein kerstritueel.

 

Kerst en eindejaar Anders bekeken

Wat: Kerst en eindejaar Anders bekeken

Wanneer: 1 avond van 19u tot 22u. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe datum? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Begeleiding: Els Graindor

Waar: Ignoramus academie, Hazelarenlaan 32, 3500 Hasselt

Via Sophia staat voor…

  • Zicht krijgen op de betekenis van gebeurtenissen in je leven
  • Pijnlijke processen helen en transformeren
  • Opnieuw leren leven vanuit je essentie
  • Je ware levensbestemming vinden
  • De vreugde voor het leven (her)ontdekken
  • Je verbinden met je innerlijke wijsheid
  • Leven vanuit verbondenheid
  • Meewerken aan een betere wereld door te beginnen bij jezelf

Nogmaals dank voor de fijne avond rond de ware betekenis van kerst en nieuwjaar. Het heeft me sterk geïnspireerd.” N.B.

“Deze avond heeft me diep geraakt. Het heeft me doen reflecteren over het afgelopen jaar en duidelijk in beeld gezet waar ik me in het nieuwe jaar naar kan richten, specifiek afgestemd op mijn persoonlijk groeiproces. De informatie is nog lang blijven nawerken en heeft me nieuwe keuzes doen maken.”  K.H.

“Ongelooflijk interessant om de originele betekenis van deze dagen te ontsluieren en te ervaren hoe we van daaruit weer contact kunnen maken met een natuurlijk ritme in onszelf. Bijzonder ook om te ervaren hoe synchroniciteit werkt bij het uitdelen van de cadeautjes.”  F.C.

- Nieuwsbrief -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief i.s.m. de Ignoramus Academie